Henrikki etsii DJ:tä ja tuplaajaa!

Handlaatko DJ-hommat ja irtoaako tuplaukset? Etsitkö projektia, jossa homma pyörii ammattimaisella asenteella ja keikkailu on aidosti tavoitteellista? 

Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, niin tässä voi olla elämäsi tilaisuus. Seinäjoelta räppilavoille ponnistava Henrikki etsii tuplaustaitoista DJ:tä aisaparikseen.  

Tavoitteena on aloittaa keikkailu 2020 vuoden kevään/kesän aikana koko Suomen alueella. 

Kuka Henrikki?

Henrikki on määrätietoinen ja tavoitteellinen hiphop-artisti, jolla on ikää 38 vuotta. Hän tekee hommaa läpi harmaan kiven -menttaliteetilla ja etsii nyt aisaparikseen luottofrendiä ja ihmistä, jonka kanssa “mennään vaikka tulta päin!”:

  • Oon tyyppi, jolla on tahto menestyä ja toteuttaa omia unelmia. Uskallusta tehdä uusia juttuja, olla äänessä ja rohkeutta mennä epämukavuusalueelle. En pelkää epäonnistumista, koen ne kasvattavina ja opettavaisina juttuina. Haluun kasvaa artistina. Mun unelma on rakentaa urani musiikin ammattilaiseksi.

    Mulla on takana yli 12 vuoden ura IT-alan b2b myynnissä ja kohtalaisen kattava verkosto eri alan ihmisiä ympärillä. Osaan siis myös myydä meille keikkaa! 

Lue lisää Henrikistä alla olevan painikkeen kautta.

Mitä sinulta vaaditaan?

On tärkeää, että kemiat toimivat. Tavoite on, että rundia tehdään paljon ja välillä myös varsin kauas. Sun täytyy siis olla valmis olemaan poissa kotoa, rundaamaan ja uhraamaan vapaa-aikaasi. 

Sun on silti ymmärrettävä, että homma on vielä alussa ja tästä lähdetään rakentamaan HENRIKKI-brändiä. Sä olet osa sitä ja sulla siksi iso merkitys koko live-hommassa.

Kaikki tapahtuu määrätietoisesti ja ajallaan. Kaikkea ei siis tarjota valmiina, vaan pakettia hiotaan vielä. Keikkavalmiudet ovat jo varsin hyvällä alulla, mutta heti ei varmasti saada kalenteria täyteen. 

  • Haen mun DJ:ksi tyyppiä, jolla on kokemusta hommasta, edes jonkin verran. Sitäkin tärkeämpänä asiana pidän sitä, että sä haluat kehittyä, lähteä hommaan täysillä ja sulla on uskallusta olla äänessä sekä uskallusta epäonnistua. Ehdoton plussa on, jos osaat laulaa tai kykenet tuplaamaan biiseissä. Ja se, että sä jaksat treenata ja sul on halu menestyä.

Lyhyesti: Sun pitää olla sellainen tyyppi, jonka kanssa hommat hoituu ja niitä on kiva tehdä. Hyvä tyyppi siis, jolla on paloa ja halu kehittyä ja viedä asioita maaliin. 

Sijainnista

Keikkoja tullaan tekemään kaikkialla Suomessa, mutta Henrikki itse asuu Seinäjoella. Välimatka kotikaupunkien välillä ei saa olla este. Paikalliset ehdokkaat ovat tietysti etusijalla. 

Hae mukaan 

Hae messiin täyttämällä alla oleva lomake tai pistämällä sähköpostia paavo.saikkonen@gmail.com. Pistetään Suomi sekaisin!