04.06.2020

Henrikiltä kesäbiisi, EP ja kappale lastensuojelunuorten hyväksi

Kirjoittanut: Samuli Koivulahti
🗞️ SAKON TIEDOTEPALVELU

Pandemia ei pysäytä Henrikkiä: Uusi kesäbiisi “Sex On The Beach” on jo saanut radiosoittoa, EP on työn alla ja apurahan turvin tuetaan nyt myös lastensuojelunuoria.

Henrikin uusi kesäbiisi “Sex On The Beach” sai radiosoittoa jo ennen julkaisuaan kun HitMixin DJ Suvi B soitti sen Lauantai etkot -ohjelmassaan. Suvi tuuletti kappaletta useaan otteeseen ja sanoi, että sitä tullaan varmasti soittamaan myös hänen tulevan kesän keikoillaan.

Vallitseva Korona-tilanne näyttää, paljonko keikkoja tulee olemaan, mutta Henrikillä riittää menoa ja meininkiä joka tapauksessa:

En ole antanut tän Korona tilanteen lamata tekemistä. Oon ottanut sen kannan, että nyt painetaan kaasua kahta kauheammin. Kesäbiisistä on nyt musavideo tekeillä ja mun tuleva EP on jo pitkällä.

Kiireen keskellä Henrikki ehtii tehdä myös hyvää:

Tämän kai voi jo julkistaa, että sain nyt pienen apurahan itselle tosi tärkeään projektiin, jossa tehdään musiikkia lastensuojelunuorten tueksi. Nuoret kertovat mulle tarinoitaan ja niiden pohjalta julkaistaan biisi. Julkaisulle tulee feattaamaan myös eräs Suomen eturivin artisteista, joka paljastetaan myöhemmin.

Tahti on niin hurja että heikompaa hirvittää

Henrikillä on nyt monta rautaa tulessa, mutta vauhti on ollut koko ajan hurja. Evoluutio Musicin alla on julkaistu nyt jo kaksi biisiä ja yksi EDM-tuottaja BirdyHeadin muokkaama remix.

Ensimmäinen Evoluutio Musicin kanssa tehty singlejulkaisu “Älä odota” on saanut Spotifyssa jo yli 130 000 soittokertaa. Toinen single “Tää puoli elämää”, jossa feattasi myös Movetronin Päivi Lepistö rikkoo pian 50 000 kuuntelun rajapyykin. “Tää puoli elämää” -kappaleen remix- versio soi myös Radio HitMixin

Lauantai etkoilla. Lauantai etkoilla kuultiin ennakkoon myös nyt 28.5.2020 julkaistava kesäbiisi “Sex On The Beach”, jonka kesäistä rantabaaritunnelmaa siivittävät useat eri drinkit aina kuivasta Martinista valkovenäläiseen ja bucket listin pohjalta löytyvään Sex On The Beachiin. Mutta löytyykö onni sittenkään drinkkilasin pohjalta Henrikin mielestä sekä että:

Kyllä mä olen sitä mieltä, että huville on paikkansa. Tästäkin biisistä käy silti ilmi, että pintaliito tuskin tekee ketään oikeasti onnelliseksi. Kovinkin sekoilu saa parhaan mahdollisen päätöksen, jos sen lopusta löytyy turvallinen ihmissuhde.

Kuuntele Henrikin uusi kesäbiisi Spotifysta ja käännä nupit kaakkoon. Nyt on aika unohtaa murheet ja pistää kesäbileet käyntiin!

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram