18.11.2020

Pop-duo Jeloun musiikkivideo laittaa ajattelemaan: toinen jäsen kuolee dramaattisesti

Kirjoittanut: Samuli Koivulahti
🗞️ SAKON TIEDOTEPALVELU

Jelou-yhtyeen single Pyörällä Inariin julkaistiin traagisen musiikkivideon kera osuvasti perjantaina 13.11.2020.

Suomi-indien helmiin lukeutuva Jelou keikkui mukavasti Spotify-listoilla jo edellisen Marimekko-singlensä tiimoilta. Nyt Jelou on laittanut kuitenkin uuden, entistäkin suuremman vaihteen silmään.

Jos joku otsikosta päätteli, että kyseessä olisi oikea kuolemantapaus, niin ei hätää. Don’t stop the press. Molemmat Jelou-yhtyeen jäsenet ovat hyvissä sielun ja ruumiin voimissa. Videolla Samuli Turunen kuitenkin kuolee, mutta miksi? 

Ei me lähdetä paljastamaan, mutta sanotaanko niin että elämä on lyhyt ja kaikki elämät on päättyvii. Katsokaa se video
-Emmi Ikonen

Kristian Wallinin ohjaamassa ja leikkaamassa musiikkivideossa on kiinnostavan vinksahtanut perjantai 13. -tunnelma. Emmi polkee pyörällä Inariin ja Samuli soittaa kitaraa yllättävään kuolemaansa saakka. Järkytyksestä huolimatta tanssi jatkuu ja vapautuneisuus on vahvasti läsnä. 

Video tempaa mukaansa jo ensimetreiltä. Hyvää työtä on tehnyt koko viiden hengen musavideotiimi, sekä tietysti näyttelijöinä toimivat artistit itse.

Pyörällä Inariin -kappale on lohkaisu tulevalta EP:ltä.

Kyllähän se valmis on ja on meillä ajatus siitä milloin se julkaistaan, mutta halutaan nyt kumminkin pitää kaikkia ihmisiä jännityksessä kun ilkikurisia ollaan
-Emmi Ikonen


Katso musiikkivideo tästähttps://www.youtube.com/watch?v=d5q8Z8-GFfo&feature=youtu.be

Musiikkivideotiimi:

Ohjaaja/Tuottaja: Kristian Wallin
Kuvaaja: Juuso Kenttälä
B-kuvaaja: Riku Kynsilehto
Valomies: Lassi Heilä
Maskeeraaja: Pinja Juhola
Leikkaaja: Kristian Wallin  

Entäs biisin tuotanto?

Pyörällä Inariin on ehta Evoluutio Musicin ja Jeloun yhteistuotanto. Ikonen ja Turunen ovat tehneet kappaleen alkusävellyksen itse, jonka jälkeen se on tuotettu yhdessä ammattitaitoisen Evoluutio Music -tiimin kanssa. 

Evoluutio Music on kolmen musiikkialan yrittäjän perustama tuotantotiimi, jossa Ville Nisunen tekee alkutuotantoa ja sävellystyötä, Samuli Koivulahti vastaa tekstituotannosta ja Heikki Vihersalo lopputuotannosta. Jeloun oma ääni kuuluu biisituotannon jokaisessa vaiheessa, kiitos toimivan yhteistyön.

Pyörällä Inariin on kuunneltavissa Spotifystä ja kaikista yleisimmistä suoratoistopalveluista.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram