04.02.2020

Poutiainen jättää jäähyväiset jalkapallouralle ja uuden singlen julkaisu vie hänet musiikin pariin entistä tiiviimmin

Kirjoittanut: Heikki Vihersalo

Patrick Poutiainen eli Nico Patrick eli päätti vuoden vaihteessa lopettaa 12-vuotisen ammattinsa ammattijalkapalloilijana ja ottaa ison askeleen kohti artistin uraa. Nico Patrick solmi sopimuksen Evoluutio Musicin kanssa viime vuoden lopulla. Yhteistyö konkretisoituu pe 7.2. julkaistavaan uuteen biisiin Pakohuone (Nico Patrick feat. Vini).

”Olen tosi kiitollinen siitä että sain pelata 12 vuotta ammatikseni jalkapalloa ja tavata hienoja ihmisiä ja kokea unohtumattomia kokemuksia joita tulen kantamaan aina mukanani. Viimevuosina useat loukkaantumiset söivät motivaatioita ja tuntui lähes mahdottomalta tehdä parastaan jolloin päätös lopettamisesta syntyi. Jos en pysty antamaan kaikkeani, ei ole järkeä jatkaa. Samalla elämääni tuli myös muita intohimon kohteita, kuten musiikki, joka antoi motivaatiota ja haasteita. Olo on samaan aikaan haikea mutta helpottunut. Haluan kiittää kaikkia ketkä ovat auttaneet ja tukeneet minua futisuran varrella. Nyt on lähteä toteuttamaan toista unelmaa musiikin parissa,” summaa Poutiainen.

Pakohuone

Uusi, 7.2. julkaistava Pakohuone-kappale sukeltaa oman mielen sisään ja siihen vankilaan minkä sinne luo kun on altistanut itsensä toisten revittäväksi. Toinen puoli seuraa kunnianhimoa ja tavoitteita, vie paikkoihin missä on haavoittuvainen,toinen puoli koittaa pitää sut tässä mielen sisäisessä huoneessa lukittuna turvassa. Kuunteleeko ääniä jotka koittaa estää vai voittaako itsensä ja löytää tien ulos pakohuoneesta,” kertoo Nico Patrick.

Evoluutio Music

Evoluutio Music on kolmen musiikkialan yrittäjän, Ville NisusenHeikki Vihersalon ja Samuli Koivulahden perustama co-write ja tuotantotiimi, joka tekee ja tuottaa nykyaikaista suomenkielistä pop- ja hiphop-musiikkia. ”Viime syksynä Nico Patrick otti meihin yhteyttä ja kertoi lopettavansa jalkapallo-uransa. Haaveena oli, että musiikkiharrastuksesta tulisi jalkapallon jatkoksi päätyö. Nico halusi taakseen timanttisen tiimin, jotta hän pääsisi aidosti ammattimaiselle tasolle. Olemme erittäin otettuja tästä luottamuksesta mitä Nico Patrick on osoittanut meille ja teemme kaikkemme, että homma breikkaa odotetulla tasolla. Työtä helpottaa se, että kyseessä on aidosti järjettömän kova räppäri,” kertovat Nisunen, Vihersalo ja Koivulahti.


Jutun on kirjoittanut Manna Katajisto, MannaPR

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram