Vinin uusi kappale kertoo elämän ainutkertaisuudesta

Vanhuus ei tule yksin, mutta onnelliset muistot tekevät elämästä elämisen arvoisen. Sellaiset päivät kuin tänään kuvastaa sitä kuinka jokainen hetki on arvokas ja ainutlaatuinen. Biisissä kuullaan poikkeuksellisesti myös vierailevan tuottajan biittejä, joista on vastuussa Brainiac Fizzif.  

Vinin mukaan ajatus kappaleeseen syntyi erään kuulaan helmikuisen aamun inspiroimana. Vastasatanut lumi oli peittänyt maan ja hetki oli erityisen herkkä ja hauras.  

  • “Siinä hetkessä tuli jotenkin käsinkosketeltavan lähelle se kokemus elämän ainutkertaisuudesta. Samalla tunsin surua siitä, miten tällaiset hetket ovat koko elämän mittakaavassa vain pieniä välähdyksiä.”

Biisin kertosäkeistö julistaakin raastavan voimallisesti, kuinka “elämä ei kohtele silkkihansikkain romanttista haaveilijaa”.

Biisi on kuin matka herkän talvisesta havainnosta levollisen miehen viimeiseen henkäykseen ennen lopullista poismenoa. Vinin tulkinta nostaa parhaimmillaan karvat pystyyn ja koeyleisön kommenteista päätellen nyt ollaan jonkin astetta suuremman äärellä.

Sellaiset päivät kuin tänään, on siis kappale, joka tuskin jättää ketään kylmäksi, vaikka kuvasto onkin kuulas kuin helmikuun pakkassää. Biisin urbaani äänimaisema ja tummasävyiset soundit koukuttavat. 

Kuuntele Spotifyissa